FotoGool

SON DAKİKA

Alanya 3 puanı almayı bildi 0-1

2021-2022 futbol sezonunda ilk Resmi karşılaşmasına kendi sahasında çıkan Başakşehir , Alanyaspor’u konuk etti. Oynanan karşılaşmada konuk ekip Alanspor , ilk yarıda 12. Dakikada Cristian Borja’nın attığı golle öne geçti. Maçın ikinci yarısında kendi yer alanında çıkmakta zorlanan konuk ekip, yaptığı savunma ile ev sahibi Başakşehir’e gol yansı vermeyerek üç puanı hanesine yazdırdı. Ligin ilk haftasından üç puanla ayrılan konuk ekip Alanyaspor lige üç puanlı bir başlangıç yapmış oldu.

15 Ağustos 2021 Tarihinde eklendi.
Alanya 3 puanı almayı bildi 0-1

Ligin ilk haftasında kendi sahasında ve TFF belirlediği % 50 kurala ile taraftarı önünde ligin ilk maçına çıktı.  Çok az sayıda spor severin ilgi gösterdiği maçın ilk yarısında 12’ dakikada gelişen konuk ekip Alanyaspor atağında Cristian Borja’nın attığı golle öne geçti.  İlk yarıda iki takımda girdikleri pozisyonlarda istedikleri golü bulamadılar. İlk yarıda başka gol olmayınca ilk 45 dakikada konuk ekip Alanyaspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile bitti.

İkinci yarıda ev sahibi üstünlüğü

Karşılaşmanın ilk yarısında kalesinde gördüğü golden sonra,  ikinci yarıda daha baskın olan ve rakibini adeta kendi yer alanına hapseden ev sahibi Başakşehir kanatlardan yaptığı ataklarda istediği gole bir türlü ulaşamadı. Maçın ikinci yarısında oyunu kendi yeralanında kabul eden konuk ekip Alanyaspor,  kontra ataklarla gol aradı. maçın ikinci yarısında iki takımda gol bulamayınca,  Alanşyaspor İstanbuldan üç puanla dönerken, sezonun ilk maçında kendi evinde Başakşehir puan alamadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ