FotoGool

SON DAKİKA

8 günde 9 puan

Bursaspor’un son olarak oynadığı ve kazandığı altınordu karşılaşmasından sonra açıklama yapan yeşil beyazlı ekibin teknik direktörü İrfan Buz ” 8 günde 3 maç yaparak bu önemli dönemi kayıpsız atlattık. bu üç karşılaşmadan 9 puan topladık ve kalan maçlarımızı da kazanmak ve yarıştan kopmak istemiyoruz” dedi.

05 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
8 günde 9 puan

 

Bursaspor teknik direktörü  İrfan Buz Lig’in 32. haftasında Altınordu’yu 1-0 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Teknik Direktör  İrfan Buz, öncelikle maçta ayağı kırılan Batuhan Kırdaroğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kritik bir maçı kazandığımızı belirten İrfan Buz şöyle devam etti. “Maçın ilk yarısında Altınordu bizden daha iyiydi. Cevap veremedik. Organizasyonda sıkıntı yaşadık. İstediğimiz Bursaspor’u göremedik. Tayfur’un atılmasından sonra oyuna biraz daha hakim olmaya başladık. 8 günde 3 maç yaptık ve hepsini kazandık. Taraftarımız statta olsaydı çok daha farklı olurdu. 8 günde 9 puan yapmak önemliydi. Takımımı tebrik ediyorum” dedi.

Kalan 2 hafta için de konuşan Teknik Direktör İrfan Buz “Biz kalan iki maçımızı da kazanıp çıkacak sonuca bakacağız. Hedefimiz belli. Öğrencilerime söylemiştim; bizim elimizde olan şeyleri başaralım gerisi gelecektir” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ