FotoGool

SON DAKİKA

30 Ağustosta Silivri’de çatırdı kopacak

Silivri’nin 59. Yoğurt festivali kapsamında 16. Düzenlenecek olan Kavaklı Lenice Mehmet Yağlı Güreşleri bilgilendirme toplantısı Silivri Belediyesi Kalepark sosyal tesislerinde yapıldı. Yapılan Toplantıya Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz katılırken, Kavaklıda 30 Ağustos’ta kol bağlayacak olan Kırkpınar Güreşi başpehlivanı Ali Gürbüz, Başpehlivanlardan Recep Kara, Şaban Yılmaz , Sermet Bulut katıldı.

13 Ağustos 2021 Tarihinde eklendi.
30 Ağustosta Silivri’de çatırdı kopacak

Silivri’de bu sene 59. Yapılacak olan yoğurt festivali kapsamında son gününde yapılacak olan Kavaklı Yenice Mehmet Yağılı güreşleri için bir araya gelen Başpehlivanlar

güreş severleri bu güreşlere davet ettiler. Başpehlivanlıkta güreş yapmış 24 tane başpehlivan bu organizasyonda kol bağlayacak.

 
Volkan Yılmaz “ Yoğurt festivali kapsamında yapacağımız bu güreşlerimiz için bir araya geldik. Önemli bir gün olan 30 Ağustos Zafer Bayramını olduğu gün bu organizasyonu gerçekleştireceğiz. Bu önemli günde Yağlı güreşlere damga vuran güreşçilerle burada bir araya geldik. Silivri’de başlatılan bu güreş organizasyonu da devam ettireceğiz.Kavaklı Yenice Mehmet Güreşlerini başlatan Kavakla eski Belediye Başkanı Merhum Hasan Geyiktepe’ye minnettarız ve bu geleneği en iyi organizasyonunu da yapacağız dedi.
 
Başpehlivanlarda güreşe davet
 
30 Ağustos tarihinde yapılacak olan Kavaklı Yenice Mehmet Yağlı güreşleri organizasyonunda kol bağlayacak olan Kırkpınar’ın en son şampiyona Ali Gürbüz, Başpehlivanlardan Recep Kara, Şaban Yılmaz , Sermet Bulut Sivri’de yapılacak olan yağlı güreşlere , güreş severleri davet ettiler. Türkiye’deki Yağlı güreşlere damgasını vuran başpehlivanlar, güreş dili ile çatırdı kopucak diyerek birbirlerine de meydan okurken, bölge güreş severlerini de bu organizasyona devam ettiler.
 
Beraber kol bağladılar
 
Yapılan bilgilendirme toplantısından sonra, 30 Agostos tarihinde yapılacak olan kavaklı Yenice yağlı güreşlerinden kol bağlayacak olan Kırkpınar Güreşi başpehlivanı Ali Gürbüz, Başpehlivanlardan Recep Kara, Şaban Yılmaz , Sermet Bulut Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’la birlikte poz verdiler. Er meydanı öncesi Silivri belediye Başkanı Volkan Yılmaz eline altın Kemeri alırken, güreş tutmak olan başpehlivanlarda kol bağlayarak büyük güreş öncesi dostluk mesajları verdiler.
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ