FotoGool

SON DAKİKA

Süper ligin 4. haftasında sahasında ligin flaş ekibi Fatih Karagümrük’ü konuk eden Fenerbahçe sahadan üç puanla ayrılmayı başardı. Karşılaşmadan mağlup ayrılan Süper ligin yeni ekiplerinden Fatih Karagümrük sezonun ilk yenilgisini alırken, maçı 10 kişi tamamlayan Fenerbahçe’nin gollerini 24 ve 67. dakikalarda Mbwana Samatta atarken, Fatih Karagümrükspor’un tek golünü 77. dakikada Sabo (P) geldi. Öte yandan Fatih Karagümrük 85. dakikada kazandığı penaltı vuruşunu Fenerbahçe kalecisi Altay kurtardı.

04 Ekim 2020 Tarihinde eklendi.

Şükrü Saraçoğlu sahasında süper ligin yeni ekiplerinden Fatih Karagümrük’ü konuk eden fenerbahçe rakibi karşısında ilk dakikalarda kurduğu baskı sonuç verdi. Caner’in kullandığı köşe vuruşunda  Mbwana Samatta ön direğe yaptığı koşu ile topu filelere göndererek kendisinin ve takımının ilk golünü kaydetti 1-0. Karşılaşmada bu golle oyun üstünlüğünün yanı sıra skor üstünlüğünü de eline alan Fenerbahçe ilk yarıyı bu skorla tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısın da hızlı başlayan ev sahibi 68. dakikada sağda kısa paslar sonucunda boşa çıkan Sosa’nın altıpas önüne etkili ortasına iyi yükselen Samatta’nın kafa vuruşunda top filelere gitti: 2-0 bu golle farkı açan fenerbahçe karşısında kalesinde iki gol gören konuk ekip Fatih Karagümrük, 77. dakikada Fatih Karagümrük atağında VAR sonucunda verilen penaltı vuruşunda Sabo topu ağlarla buluşturdu: 2-1. farkın bire inmesinden sonra ataklarını sıklaştıran konuk ekip 85. dakikada Yaşar Kemal Uğurlu bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Savunma arkasına atılan uzun topa hareketlenen Sabo, ceza sahası içinde Lemos’la mücadelesinde yerde kalınca hakem Yaşar Kemal Uğurlu penaltıya hükmetti. 87. dakikada topun başına gelen Sabo’nun vuruşunda kaleci Altay topu çıkardı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Fenerbahçe iki galibiyet,  iki beraberlikle puanını 8’e yükseltmeyi başarırken,  süper ligdeki ilk yenilgisini alan Fatih Karagümrükspor 7 puanda kaldı.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ