FotoGool

SON DAKİKA

Tam tekmil olduğumuzda bambaşka bir Fenerbahçe sahada olacak

Yeni transferlerimizin takıma uyumlarına ilişkin de konuşan Erol Hoca, “Daha çok yeni gelen oyuncularımız vardı. Sosa bizimle birkaç gün antrenman yaptı.  Hatta iki gün yaptı ama oyuna attık. Sosa çok değerli ve kaliteli bir futbolcu. Oyunun gidişatını her zaman değiştirebilecek bir futbolcu. 45 dakika oynama şansı yoktu. 15-20 dakika oynatabilirdik. O yüzden onu son 10 dakika oyuna attık. Topu tutmasıyla bizi rahatlattı. Enner Valencia, formu gittikçe iyiye gidiyor. O da 45 dakika oynayabilecek durumda ama önümüzdeki haftalar daha gelişecek. Lemos var ama daha henüz hazır değil.  Önümüzdeki iki üç hafta içerisinde onu daha da hazır hale getireceğiz. Zaten tam tekmil olduğumuzda bambaşka bir Fenerbahçe sahada olacak. Ondan emin olun.” dedi.

12 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
Tam tekmil olduğumuzda bambaşka bir Fenerbahçe sahada olacak

İlk olarak mücadeleyi değerlendiren Erol Bulut, “Maçtan önce de zor bir deplasman olduğunu söylemiştim. Rize’de büyük takımlar her zaman sıkıntı yaşayabiliyor. İyi bir takım kurmuşlar. Onları tebrik ediyorum. Bugün önemli olan sezona galibiyetle başlamaktı. Bunu başardığımız futbolcularımızı tebrik ediyorum. Oyunun gidişatına baktığımızda ortada bir oyun vardı ama ilk yarı yakaladığımız bazı pozisyonları daha iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Yakaladığımız bir penaltı var. Penaltı kaçtıktan sonra oyun biraz daha değişti gibi. Rakibin de bir iki pozisyonu oldu. İkinci yarıda rakip yakaladığı bir pozisyonla 1-0 öne geçti. Golü atamadığınız zaman zaten golü yiyorsunuz, öyle güzel bir laf vardı. Futbolcularımın maçı çevirmek için iki kat daha enerji sarf etmeleri gerekiyordu. Bunu başardılar. O yüzden kendilerini tebrik ediyorum. İyi bir mücadele verdik. Bir, yakaladığınız pozisyonları değerlendiremediniz. İki, penaltıyı değerlendiremediniz. Üç, rakip 1-0 öne geçti. Mağlup durumdan galip duruma getirmek kolay bir şey değil. O yüzden futbolcularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Kanatlardan rakibe çok fazla pozisyon vermedik. İlk yarıda Altay ile karşı karşıya kalınan bir pozisyon var. Defansın arkasına atılan bir top. Kornerden gelen bir pozisyon var. Rakibin iki üç tane pozisyonu var. Birini de zaten değerlendirdi. Bizim yakaladığımız beş altı pozisyon var. İlk yarıda öne geçmemiz gerekirken ikinci yarıda geriye düştük. Böyle maçlarda maalesef olabiliyor. Baktığımızda yaptığımız transferlerin hepsini ilk 11’de değerlendiremedik. Çünkü geç gelen ve hazır olmayan arkadaşlarımız var. Ama ilk 11’de oynayan arkadaşları tebrik ediyorum. Ellerinden geleni yaptılar. Önümüzdeki haftalarda da bu mücadele devam edecek. Öyle gözüküyor ki lig bu sene baya zor geçecek.” ifadelerini kullandı.
kaynak : https://www.fenerbahce.org/

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ