FotoGool

SON DAKİKA

Hazırlık maçının galibi İtalya 2-3

Dünya kupasına hayallerine son veren iki takımın hazırlık karşılaşmasında gülen taraf İtalya oldu. Karşılaşmada konuk ekibin gollerini 35. Dakikada Bryan Cristante, 39, 69. Dakikarlarda Giacomo Raspardori . Türkiye’nin gollerini 4. Dakikada Cengiz Ünder, 83. dakikada Serdar Dursun attı. Maçın sonuna doğru farkın bire indirilmesinden sonra taraftarı heyecanlandıran Millilerimiz bu hazırlık karşılaşmasından 3-2 mağlup ayrıldı.

29 Mart 2022 Tarihinde eklendi.
Hazırlık maçının galibi İtalya 2-3

Dünya kupasına gidemeyen iki takımın Konya Büyüşehir sahasında oyanana karşılaşmada golü erken bulmasına rağmen bu üstünlüğü devam ettiremeyen Türkiye A milli takımı ilk yırının bitimine doğru kalesinde gördüğü iki golle bir anda mağlup duruma düştü. Maçın ikinci yarısına da iyi başlayamayan Millerimiz iki farklı mağlubiyetten sonra 83. Dakikada bulduğu golle farkı bire indirmesinin ardından geliştirdiği ataklarla beraberlik için mücadele etmesine rağmen bunda başarılı olamadı ve italya hazırlık karşılaşmasından 3-2 galip ayrılmayı başardı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ