FotoGool

SON DAKİKA

Zeynep Nisa Üner Galatasaray’da

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in kızı Zeynep Nisa Üner. Yeni kurulan Galatasaray kulübü Kadın futbol takımına transfer oldu. Yapılan imza töreninde attığı imza ile sarı kırmızılı ekibin formasını giymeye başlayacak.

07 Aralık 2021 Tarihinde eklendi.
Zeynep Nisa Üner Galatasaray’da

Yıllardır Kadın futbolunda kendini geliştiren ve son olarak Beşiktaş kulübünde forma giyerek Türkiye şampiyonluğu yaşayan Zeynep Nisa Üner yaşadığı sakatlıktan sonra çabuk toparlanarak, transferin yeni gözdesi oldu.  Beşiktaş kulübü ile bu sezon öncesi siyah beyazlı ekiple anlaşmayan Zeynep Nisa Üner,  bu sene ilk kez kurulan Galatasaray kulübü ile anlaşma sağladı ve yapılan imza töreni ile kendisini sarı kırmızılı takımın kadın futbol takımının formasını giyecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ