FotoGool

SON DAKİKA

Yuto Nagatomo göz yaşlarıyla veda etti

 Galatasaray’ın  oyuncusu Yuto Nagatomo dün son idmanına çıktı.  sarı kırmızılı ekipte sözleşmesi biten tecrübeli oyuncu ,  teknik heyet ve oyuncularla vedalaşırken göz yaşlarına hakim olamadı. Galatasaray remsi internet sitesinden yayınlanan haberde şu şekilde oldu;  

03 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Yuto Nagatomo göz yaşlarıyla veda etti

Kulübümüzle sözleşmesi sona eren Yuto Nagatomo, takımımızla son antrenmanına çıkarak teknik direktörümüz Fatih Terim ve takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

Galatasaray Televizyonu’na yaptığı açıklamada Nagatomo’nun Galatasaray’da önemli izler bıraktığını belirten Teknik Direktörümüz Fatih Terim, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kendisini daha önce İtalya’dan tanıyordum ama yakından tanımak nasip oldu. Gerek futbolculuğu, gerek insanlığı, gerek karakteri, gerek profesyonelliği, ailesi ve futbolu yaşamasıyla Galatasaray’da önemli bir iz bıraktı. Kendisini tanımaktan son derece memnunum, mutlu oldum. Futbolcum ve dostum olduğu için kulübüm, şahsım ve arkadaşlarım adına kendine teşekkür ediyorum. Ömür boyu dostluğumuz sürecek. Çoğu kişinin uzun yıllarda yapamadığını o iki senede yaptı Galatasaray adına. Ne Galatasaray, ne biz, ne ben onu hiçbir zaman unutmayacağız.”

Galatasaray’da geçirdiği iki buçuk senenin ardından gözyaşları içinde veda eden Nagatomo, duygu ve düşüncelerini Galatasaray Televizyonu’na aktardı.

Galatasaray’ın hayatı boyunca kalbinin en güzel yerinde kalacağını söyleyen Nagatomo, “Bugün gerçekten karışık duygular yaşıyorum. Hem mutluyum, hem hüzünlüyüm. Hüzünlüyüm çünkü iki buçuk senedir buradayım, başarılarla dolu iki buçuk sene geçirdim. Öncelikle hocama teşekkür etmek istiyorum. Beni buraya getirdi, bana bu şansı verdi ve bu forma altında başarılara imza atmamı sağladı. Takım arkadaşlarıma, yardımcı hocalara, tüm çalışanlara ve bütün Galatasaray taraftarına teşekkür ediyorum. Burada olduğum süreyi bana unutulmaz kılan herkesi hiç unutmayacağım. Kalbimin en güzel yerinde saklayacağım Galatasaray’ı. Çok mutluyum çünkü çok büyük, önemli başarılara imza attım. Futbolun da hayat gibi bir başlangıcı ve sonu var. Bugün Galatasaray’daki son günüm ama Galatasaray hayatım boyunca kalbimin en güzel yerinde kalacak. Türk halkına da teşekkür etmek istiyorum. Sadece Galatasaray taraftarına değil bütün Türk halkına. Geldiğim ilk günden beri bana ve aileme gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ediyorum. Ailem burada inanılmaz güzel günler geçirdi. İlerleyen günlerde mutlaka tekrardan Türkiye’ye geleceğiz. Ailem de ben de Türkiye’yi, Türk insanını çok seviyoruz. Sizleri çok özleyeceğiz.” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ