FotoGool

SON DAKİKA

Yeni Yılla Galibiyetle başlamak güzel oldu

Müsabakanın değerlendirmesini yapan Trabzonspor’un Teknik Direktörü Avcı “2021’e galibiyetle başlamak bizim için son derece önemliydi. İlk yarıda oyun olarak tatmin etmedi ancak iki net pozisyonumuz vardı. İkinci yarıda oyuncularımızda var olan bir şeyi istedik. Daha çok topa sahip olduk, daha çok pozisyona girdik. Hücum organizasyonlarını daha fazla kullanabildik ve öne geçtik. Oyunun genelinde ve bütününde çok fazla pozisyon vermedik. Ortadan bir gol yedik. Sonrasında tekrar oyuna dönüş yaptık. 8 haftada 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet.

03 Ocak 2021 Tarihinde eklendi.
Yeni Yılla Galibiyetle başlamak güzel oldu

Avcı “Geldiğimizden beri oyun ve puan anlamında bir ivme kazanıyoruz. Eksiklerimiz var mı, var. Zamana ihtiyacımız var mı, var. Başkanımız ve yöneticilerimiz konuyla ilgili çalışıyor. Trabzonspor takımı her zaman yukarıya oynar, her zaman kazanmak için oynar. Seyircilerimiz belki bizimle birlikte değil ama duygularının, ruhlarının bizimle birlikte olduğunu biliyoruz. Bu takıma sahip çıkmalarını, her evladına sahip çıkmalarını, destek vermelerini istiyorum. Deplasmanda iyi bir galibiyet aldık. Ciddi bir takıma, iyi oyunculardan oluşan bir takıma karşı oynadık. Sahalarında ilk kez mağlup oluyorlar. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Karagümrük takımına da eski futbolcusu olduğum için uzun süre sonra Süper Lig’de oldukları için başarılar diliyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ