FotoGool

SON DAKİKA

Uzatmada Kiev turu atladı 1-2

Şampiyonlar ligil 2. Ön eleme karşılaşmasında Polanya’da oynanan karşılaşmadan alınan golsüz beraberlikten sonra, Fenerbahçe Ukrayna ekibini bu kez kendi sahasında ve kendi seyircisi önünde konuk etti. Karşılaşmanın normal süresi Dinamo Kiev adına 57. Dakikadasında Vitali Buyalsky’in ve Fenerbahçe adına 88. Dakikada Attila Szalai attığı gollerle 1-1 biten maçın uzatma devresinde gülen taraf konuk ekip Dİnamo Kiev oldu. 114. Dakikada Oleksandır Karavayev’in attığı golle turu atlayan taraf oldu.

27 Temmuz 2022 Tarihinde eklendi.
Uzatmada Kiev turu atladı  1-2

Şampiyonalar ligi 2.ön eleme karşılaşmasında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’i rövanş maçında kendi sahasında ve kendi seyircisi önünde konuk eden Fenerbahçe, ilk yarıda çok etkili olamadı.  Maçın ilk yarısında iki takımında gol bulamadığı müsabakanın ikinci yarısına golle başlayan ekip konuk takım Dinamo Kiev oldu maçın 57. Dakikadasında Vitali Buyalsky’in attığı golle öne geçti. Maçta ikinci yarıda rakibi karşısında 10 kişi kalan ev sahibi ,  maçın normal süresinin son dakikasına kadar kovaladığı beraberlik golünü 88. Dakikada Attila Szalai ile buldu. Normal süresi 1-1 biten karşılaşmanın uzatma devrelerine geçildi.  İlk uzatma devresinde topa daha çok sahip olan konuk ekip Dinamo Kiev oldu.  Üst üste net pozisyonlara girmeyi başaran Ukrayna ekibi büyük heyecan yarattı.  Maçın 53. Dakikasından sonra sahada 10 kişi mücadele eden Fenerbahçe karşısında uzatma devrelerinde üstünlüğünü sürdüren konuk ekip 114. Dakikada Oleksandır Karavayev’in attığı golle 2-1 öne geçerek turu atlayan taraf oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ