FotoGool

SON DAKİKA

Tunç holding rekora koşuyor

Tunç holding Galatasaray kulübü ile yakın zaman içinde 7. Kez sponsorluk anlaşması için masaya oturdu.  Geçtiğimiz sezonlarda 5 bu sezon da iki olmak üzere 7. Kez sponsorluk anlaşmasına imzayı atan Tunç holding yönetim kurulu başkanı Dinçer Azaphan ikinci kez Tekerlekli sandalye Basketbol takımına isim sponsoru oldu. Yapılan imza törenine Galatasaray Spor kulübü Başkan Yardımcısı Cemal Özgörkey ve Tunç Holding Yönetim kurulu Başkanı Dinçer Azaphan katıldı.

29 Ağustos 2022 Tarihinde eklendi.
Tunç holding rekora koşuyor

Geçtiğimiz sezonlarda,  A Takımı çorap sponsoru, Kadın futbolu sırt sponsoru, bireysel sporlarda 2 sponsorluk, Tekerlekli sandalye Basketbol takımı sponsorluğundan sonra, Bu sezon başında Futbol A takımı kol sporsorluğu ve ardındanda engelli Basketbol takımı sponsorluğuna imza attılar.  

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ