FotoGool

SON DAKİKA

Tunç holding Rekora gidiyor..

Galatasaray ile Tunç holding’in yolları 5. Kez kesişti. Bu sezon Galatasaray A takımı çorap sponsoru, engelli Basketbol takımı isim sponsoru, Galatasaray Bayan futbol sırt forma sponsorluğu, Galatasaray Bayan Voleybol takımı yaka sponsorluğundan sonra Galatasaray Judo takımı Kol sporluk anlaşması yaptı. Ali Sami Yen spor kompleksinde yapılan imza törenine Galatasaray kulübü yönetim kurulu üyesi İbrahim Reha Keskin ve Tunç Holding yönetim kurulu Başkanı Dinçer Azaphan katıldı.

10 Ocak 2022 Tarihinde eklendi.
Tunç holding Rekora gidiyor..

Bu sezon yaptığı sponsorluklarla tüm dikkatleri çeken Tunç Holding ,  Galatasaray ile 5. Sponsorluğuna imza attı.

Olabildiği kadar olacak

Yapılan imza töreninde konuşan Tunç holding yönetim kurulu başkanı Dinçer Azaphan Galatasaray’da 5. Sponsorluğun ardından daha ne kadar sponsorluk anlaşması yapılacak sorusuna Galatasaray kulübünde ihtiyaç halinde daha ne kadar sponsorluk varsa onun olacağını söyledi. Azaphan “ Galatasaray kulübü ile iş birliği çalışmamız devam ediyor.  Olimpiyatlara hazırlanan judo takımına kol sponsorluğu anlaşmamızı yaptık. Galatasaray kulübünün ihtiyaç dahilinde daha ne kadar sponsorluk anlaşması yapılması gerekiyorsa o kadar sponsorluk anlaşması yapmaya hazırım” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ