FotoGool

SON DAKİKA

Tunç Holding 6 kez sponsor

Galatasaray kulübü ile Enerji Piyasasının önde gelen isimlerinden Tunç Holding yönetim kurulu Başkanı Dinçer Azapahan ile 6. Kez bir araya gelerek yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladı. 2022-2023 sezonu Galatasaray A takımı Kol sponsorluğu analaşmasını yaptı. Azaphan sayı önemli değil, 7, 8, 9 da olur ben Galatasaray kulübüne her zaman destele olmaya hazırım dedi.

25 Temmuz 2022 Tarihinde eklendi.
Tunç Holding 6 kez sponsor

Galatasaray kulübü Başkan Yardımcısı Cemal Özgörkev ile Net Stad’uumda bir araya gelen Tunç Holding Yönetim kurulu Başkanı Dinçer Azaphan ile bir araya geldi.  Yıllardır sarı kırmızılı ekibe Gerek A Takımı bünyesinde,  gerek amatör spor branşlarda sponsorluklarla tüm dikkatleri üzerine çeken Tunç Holding yönetim kurulu Başkanı Dinçer Azaphan Galatasaray’a daha önceki sponsorluklarında söylediğini yine tekrarlayarak Galatasaray’lı iş adamlarının, kulübe destek olmaya çağırdı.  

Kramponun altına da yazsanız önemli değil

Her seferinde iyi bir  Galatasaray olduğunu dile getiren Tunç Holding Yönetim kurulu Başkanız Dinçer Azaphan “ Sponsorluk yeri olduğu önemli değil, Benim Sporsorluğumu Kramponlarının altına yazılsa bile önemli değil. Ben Galatasaraylıyım.  Galatasaray’ın her zaman yanındayım” dedi. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ