FotoGool

SON DAKİKA

Tunç Holding 4.sponsorluk anlaşmasını yaptı

Galatasaray kulübü ile sıkı bir dostluğu olan Tunç Holding yönetim kurulu Başkanı Dinçer Azaphan sarı kırmızılı ekibe 4. Sponsorluk anlaşmasını yaptı. Daha önce Futbol A takımı çorap reklamı, Bayan Voleybol takımı göğüs reklam sponsoru, Galatasaray Engelli Basketbol takımı isim sponsorluğundan sonra sonra bugünde Başan futbol takımı sırt sponsorluğuna imza attı. Yapılan imza törenini Galatasaray kulübü Teknik direktörü Fatih Terim’de takip etti.

11 Kasım 2021 Tarihinde eklendi.
Tunç Holding 4.sponsorluk anlaşmasını yaptı

Galatasaray kulübü Metin Oktay tesislerinde yapılan törenle Galatasaray kulübü ile ilgili 4. Sporsorluğuna imza atan Tunç Holding yönetim kurulu Başkanı Dinçer Azaphan rekor üzerine rekor kırdı. Bir sezon içinde 4 değişik kategoride 4 sponsorluk anlaşması yapan Tunç Holding’in her zaman kulübün yanında olduğunu belirten Dinçer Azaphan kulüp Başkanını istekleri doğrultusunda da sponsorluklara devam edeceğini sözlerine ekledi.  Bu sene ilk kez kurulan  Bayan futbol futbol takımı sırt sponsoru olarak Türk sporuna büyük katkıda bulunmaya devam eden Tunç Holding’in sponsorluk anlaşmasında da Galatasaray’lı iş adamlarına seslenerek sponsorluk konusunda kulübün yanında olmalarını istedi.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ