FotoGool

SON DAKİKA

Trabzonspor’dan muhteşem dönüş. 3-2

Süper ligin 27. Haftasının açılış karşılaşmasında lider Trabzonspor, son haftaların formda takımı Yukatel Kayserispor’u konuk etti. İlk yarısını 2-0 mağlup kapattığı karşılaşmanın ikinci yarısında rakibini baskı altına aldı, önce beraberliği sağladı ardından da uzatma dakikalarında bulduğu penaltı golü ile sahadan üç puanla ayrılmayı başardı.. Karşılaşmada Konuk ekip Kayserispor’un gollerini 24. Dakikada Mario Gavranovic ve 45+1. Dakikada Mame Thiam atarken, Trabzonspor’un gollerini 49. Dakikada Edin Visca, 59. Dakikada Djaniny ve 90+9. Dakikada penaltınadan Anthory Nwakaeme attı.

25 Şubat 2022 Tarihinde eklendi.
Trabzonspor’dan muhteşem dönüş. 3-2

Trabzon’da oynanan karşılaşmanın ilk yarısında konuk ekip Yukatel Kayserispor etkiliydi ve bu etkisini 24. Dakikada Mario Gavranovic ve 45+1. Dakikada  Mame Thiam golleri ile bir anda 2-0 öne geçti.  İlk 45 dakikanın bu skorla tamamlandı.  

Karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi Tarbzonspor’un rüzgarı esti.  Lider 2-0’lık mağlubiyetten  49. Dakikada Edin Visca, 59. Dakikada Djaniny attığı gollerle önce beraberliği sağladı. Maçın son dakikalarına kadar galibiyet için baskısını devam ettiren lider Trabzonspor 90+9. Dakikada kazandığı penaltıyı Anthory Nwakaeme  gole çevirerek üç puanı takımına kazandırdı. Lider bu sonuçla puanını 66’ya yükseltti.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ