FotoGool

SON DAKİKA

Trabzonspor’da neşeli idman

TFF süper lig Cemil Usta sezonunda 31. Hafta’da kendi sahasında , bugün Antalyaspor’U konuk edecek olan Trabzonspor’da  keyifler yerinde,  grubunda üst üste aldığı puan kayıplarından sonra liderliği kaybeden bordo mavili ekibin, son olarak oynadığı ve kazandığı Galatasaray karşılaşması büyük moral oldu. Antalya maçı öncesi son çalışmasını yapan Trabzonspor kampa girdi.

08 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Trabzonspor’da neşeli idman

Bugün Trabzon Şenol Güneş spor kompleksinde Antalyaspor’u konuk edecek olan Trabzonspor bu karşılaşmanın hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı idmanla tamamlayarak kampa girdi.

Galatasaray karşılaşmasında alınan galibiyetten sonra tekrar şampiyonluk için umutlanan ve grubun lideri Başakşehir’in puan kaybetmesini bekleyecek olan bordo mavili ekip Antalya maçı öncesi son çalışmasını yaptı.  Teknik direktörü Hüseyin Çimşir nezaretinde yapılan çalışmada oyuncuların oldukça neşeli oldukları gözden kaçmadı. Galatasaray galibiyeti ile şampiyonluk yarışından kopmayan bordo mavili ekip Antayla karşısında da sahadan üç puanla ayrılmak istiyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ