FotoGool

SON DAKİKA

Trabzonspor uzatmada 1 puanı aldı 2-2

Trenyol Süper liginde Ertelenen 3. Hafta karşılaşmasında Trabzonspor, Kayserispor’u konuk etti. Ligde oynanan 3 karşılaşmadan hiç galibiyeti olmayan iki takımın mücadelesinde gülen çıkmadı. Karşılaşmada Kayserispor’un golleri 12’ H.Ali Kaldırım, 63’ Aylton Boa Morte’den gelirken, Konuk ekip Kayserispor ayrıca 10 ‘ kazandığı penaltı vuruşundan Attamah’la faydalanamadı. Karşılaşmada Trabzonspor’un gollerini 89. Dakikada Umut Bozok ve 90+8. Dakikada Stefano Denswil’den geldi. Kayserispor 2-0 önde olduğu karşılaşmada son dakikalarda ev sahibi Trabzonspor’un attığı gollere engel olamadı. Maçta 10 kişi kalan Kayserispor karşısında son dakikarda bulduğu gollerle tekrar hayata dönen Trabzonsor ligdeki 4 beraberliği aldı.

19 Eylül 2024 Tarihinde eklendi.
Trabzonspor uzatmada 1 puanı aldı 2-2

Trendyol Süper liginde grupta hiç galibiyeti olmayan ve alt sıralardan uzaklaşmak isteyen iki takımın mücadelesinde galip çıkmadı. Kayserispor 10 dakikada Attamah’ın vuruşanda kaleci Uğur Can Kurtarmıştı.  Maçın 12. dakikasında H. Ali Kaldırım’ın attığı golle öne geçen konuk ekip ilk yarıda bir çok net gol pozisyonundan da yararlanamadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan konuk ekip yine bir çok gol pozisyonuna girerken 63. Dakikada  Aylton Boa Morte’in attığı golle farkı ikiye çıkartmayı başardı 0-2.  Bu golden sonra  ev sahibi Trabzonspor rakibi karşısında farkı indirmeye çalıştı. Maçın 89. Dakikasında Umut Bozok’la bir gol bularak farkı bire indirdi. Karşılaşmada 87. Dakikada kırmızı kartla oyun dışında kalan Kayserispor ‘dan Gökhan’ın oyun dışında kalmasından sonra oyunda daha etkili olan ev sahibi uzatmanın son dakikasında Stefano Denswil’in attığı golle beraberliği sağladı. Heyecanın eksik olmadığı karşılaşmada Kayserispor 0-2’li avantajını kullamadı ve sahadan birer puanla ayrılmak zorunda kaldı.  İki takımında galibiyete hasret kaldığı bu karşılaşmada puanlar paylaşıldı.

fotoğraf :  Kayserispor sosyal medyası

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ