FotoGool

SON DAKİKA

Trabzonspor , Denizlispor hazırlıklarına başladı

TFF Süper lig 32. Hafta’da Denizlispor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı idmanla sürdürdü.  Son olarak oynanan ve beraberlikle biten karılaşmada forma giyen oyuncuların yenileme,  diğer oyuncuların’da normal idman yaptığı çalışmada oyuncuların moralsiz oldukları gözden kaçmadı.

09 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Trabzonspor , Denizlispor hazırlıklarına başladı

Grubunda pandamı sonrasında üç beraberlikle kaybettiği puanlardan dolayı gruptaki liderliğini kaybeden Trabzonspor ,  32 haftada pazartesi günü Denizlispor’a konuk olacak. Bu karşılaşmanın hazırlıklarına Trabzon Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde yaptığı idmanla hazırlıklarına başladı.

Liderle , arasında 4 puan fark oldu

Grubunda  son olarak oynadığı Antalya karşısında aldığı beraberlikten sonra lider Başakşehir ile arasındaki puan farkı 4’e yükseldi.  Ligin bitimine 4 hafta kala matematiksel olarak şampiyonluk şansı bulunan Trabzonspor,  kalan maçlarını kazanarak, Başakşehir’in puan kaybetmesini bekleyecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ