FotoGool

SON DAKİKA

Trabzonspor dayanıklılık çalıştı

Süper 2020-2021 futbol sezonu öncesi hazırlıklarına devam eden Trabznospor bu sabah yaptığı idmanla hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Eddie Newton Nezaretinde Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde çalışan borda mavili ekip, ikinci çalışmasını da saat 17:00′ de yapacak. Trabzonspor’un B.B Erzurumspor ile oynayacağı hazırlık karşılaşması iki kulübün ortak kararı doğrultusunda iptal edildi. 5 Eylül 2020 Cumartesi günü saat 17.00’de Çaykur Rizespor ile Çaykur Didi Stadyumu’nda hazırlık maçı oynayacak.

01 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
Trabzonspor dayanıklılık çalıştı

Yeni sezon hazırlıklarını Mehmet ALi Yılmaz tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdüren Trabzonspor sabah yaptığı çalışmada dayanılılık çalışması yaptı. oyunculara kondisyon, yenileme çalışması yaptıran teknik ekip oyuncuların lige hazırlıyor.

Steve Greaves idmana katıldı

Öte yandan teknik ekibe yeni katılan Eddie Newton’un yardımcılığını yapacak olan Steve Greaves yapılan çalışmaya katıldı.

Erzurum maçı iptal, Çaykur Rize maçı cumartesi günü

Sezon öncesi kendi tesislerinde çalışmalarına devam eden Trabzonspor , oynayacağı hazırlık karşılaşmalarınla da eksiklerini görmeye çalışıyor. Daha önce hazırlık çalışmaları programında bulunan Büyük Şehir Belediye Erzurumspor karşılaşması , iki takımın ortak kararı ile iptal edilirken,  Çaykur Rize hazırlık karşılaşması 5 Eylül Cumartesi günü Rize Didi stadyumunda oynanacak.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ