FotoGool

SON DAKİKA

Trabzonspor çalışmalara yeniden başladı

Trabzonspor , Süper Lig 2020 – 2021 sezonu hazırlıklarımız bir günlük iznin ardından yeniden başladı. Mehmet Ali Yılmaz tesislerinden Teknik direktör Eddie Newton yönetiminde haftanın ilk çalışmasını yapan Bordo maviyi ekip hazırlıklarına devam edecek

31 Ağustos 2020 Tarihinde eklendi.
Trabzonspor çalışmalara yeniden başladı

2020-2021 futbol sezonu hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla sürdüren Trabzonspor’da verilen bir günlük iznin ardından hazırlık çalışmalarına devam edildi. Geçtiğimiz günlerde Samsunspor ile bir hazırlık karşılaşması oynayan bordo mavili ekipte teknik direktörü Eddie Newton takımdaki eksikleri daha iyi görebilme şansı buldu.

Sezon öncesi yapılan hazırlık çalışmalarında eksikler üzerinde duran teknik adam Newton bu eksikleri gidermeye ve idman proğramını bu doğrultuda yapmaya çalışıyor. Maç haftasına girene kadar takımı hazır duruma getirmenin planlarını yapan teknik heyet sezona hazır ve eksiksiz girmek istiyor.

Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde yapılan çalışma ile yedine çalışmalara başlayan Bordo mavili ekip, salı günü  yapacağı idmanla çalışmalarına devam edecek.

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ