FotoGool

SON DAKİKA

Trabzonspor ,  Antalya maçına hazırlanıyor

TFF Süper lig 31. Hafta ‘da sahasında Antalyaspor’U konuk edecek olan Trabzonspor bu önemli karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.  Çarşamba günü saat saat 18:30’da Trabzon Şenol Güneş Spor kompleksinde oynanacak olan maçı Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Ekrem Kan ve İlker Takpak yapacak. Müsabada dördüncü hakem olarak ise Yiğit Arslan görev yapacak.

06 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Trabzonspor ,  Antalya maçına hazırlanıyor

Galatasaray galibiyeti ile moral bulan Trabzonspor şampiyonluk yarışına devam ediyor. Çarşamba günü sahasında oynayacağı  Antalya karşılaşmasının hazırlıklarını bugün başlayan bordo mavili ekip, Trabzon Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde yaptığı idmanla bu maça hazırlanıyor.  Yarın son çalışmasanı yapacak olan Trabzonspor şampiyonluk yarışında puan kaybına tahammülü yok.

Galatasaray karşılaşmasında sonra iki grup halinde çalışma yapan bordo mavili ekip toparlanma ve yenile çalışması yaptı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ