FotoGool

SON DAKİKA

Trabzon’dan hedef galibiyet

Süper Lig 2020 – 2021 sezonunun 3. haftasında oynayacağımız Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarımız devam ediyor. ligin ilk haftasında bir yenilgi, birde beraberlik alan bordo mavili ekip, Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Yeni Malatyaspor karşılaşmasından bu kez galibiyetle ayrılarak camiasının yüzünü güldürmek istiyor. 

24 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
Trabzon’dan hedef galibiyet

Teknik Direktör Eddie Newton yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda dayanıklılık çalışmaları gerçekleştirildi. Yeni Malatya karşılaşmasına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan Trabzonspor,  ligin ilk haftasında kendi sahasında aldığı mağlubiyeti unutturmak istiyor.  Bu maç için hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da yen transferinde takıma uyum sağladığı gözden kaçmazken takımın moral ve motivasyonunu. yüksek olduğu gözden kaçmadı.  Bordo mavili ekip Yeni Malatyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla sürdürecek.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ