FotoGool

SON DAKİKA

Trabzon Süper kupanın sahibi   2-1

TFF Süper kupa finali Başakşehir ile, Trabzonspor arasında oynandı.  Karşılaşmada Trabzonspor’a  Süper kupa şampiyonluğunu getiren golleri 47’ Djaniny ve 85. Dakikada Ekuban atarken,  Başakşehir’in tek golünü penaltıdan 58. Dakikada D. Ba attı. Trabzonspor bu galibiyetle ikinci kez kupayı müzesine götürmeye hak kazandı.

27 Ocak 2021 Tarihinde eklendi.
Trabzon Süper kupanın sahibi   2-1

2006-2007 sezonundan itibaren oynanan Süper Kupa Trabzon bir kere kazanmış yine Atatürk Olimpiyat sahasında 2010 tarihinde Bursa ile karşılaşan Trabzonspor bu kupayı 3-0 galibiyetle müzesine götürmüş.

Başakşehir bu kupada ilk kez mücadele etti.

Süper Kupa 2011 sezonunda oynanmadı.

13 kez oynanan ve bugünde 14. Oynanan Süper kupanın en fazla sahibi olan 6 kez alan Galatasaray olurken,  Fenerbahçe 3, Beşiktaş 1, Trabzon 2, Konya 1, Akhisar 1 kez müzelerine götürdüler.

Kupayı Nihat Özdemir verdi

Başakşehir karşısında sahadan 2-1 galip ayrılar Süper kupa şampiyonluğunu kazanan Trabzonspor’a kupasını TFF yönetim kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve  Trabzonspor kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile birlikte verdi. Şampiyonluk kupasını ikinci kez müzesine götüren Trabzonspor büyüt sevinç yaşadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ