FotoGool

SON DAKİKA

Torrent’ten önemli açıklamalar

Galatasaray’ın başında ilk galibiyetini alan Torrent Galibiyeti hak ettiklerini dile getirdi. İspanyol teknik adam, takımın özgüveninin yerine gelmesi adına önemli bir üç puan olduğunu ifade ederek şu değerlendirmeleri yaptı:

22 Şubat 2022 Tarihinde eklendi.
Torrent’ten önemli açıklamalar

“Oyuncular, taraftar ve bizi her zorlukta destekleyen yönetim, herkes bu başarıyı hak ediyordu. Maç delilikti diyebiliriz. İkinci kısımda formasyonu 4-3-3 yapmak anahtardı. İlerideki üç kişiyi üç kişiyle karşılayarak oynatmamak önemliydi. İki orta saha ile onların iki orta sahasını karşılaştırdık. İlk yarıda kontrol edemediğimiz 5’li vardı. Orada Taylan bize destek oldu ve bunun sayesinde onu da ikinci yarıda kontrol altına aldık. Takımın daha yükseğe çıkabilmek ve kendilerine inanması için buna ihtiyacı vardı.”

“Değişimler iyiydi fakat formasyon değişimi daha önemliydi. Onların üç kişi savunuyorlar, biz de onların üç kişilik savunmasına 1,5 kişi gidiyorduk. Oyuncu değişikliklerimiz de bize yardımcı oldu; ama ondan önce sistem değişikliği bizim için önemliydi.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ