FotoGool

SON DAKİKA

Topal “ Güveni boşa çıkarmayacağım”

Beşiktaş’ın kadrosuna dahil ettiği tecrübeli oyuncu Mehmet topal BJK Nevzat Demir tesislerinde idman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tecrübeli oyuncu , teknik direktör Sergen Yalcın’ın kendisine güvendiğini belirterek, bu güveni boşa çıkartmayacağını ve camiaya katkılı olmaya geldiğini belirtti. Topal bir soru üzerine ben her camiada formasını sırtıma gidiğimde o formayı başımın üzerinde taşırım diyerek Beşiktaş camiasına da güzel mesajlar gönderdi.

25 Temmuz 2021 Tarihinde eklendi.
Topal “ Güveni boşa çıkarmayacağım”

Maddiyat benim için önemli değil

Maddiyatın kendisi için önemli olmadığını ifade eden tecrübeli yıldız söyleyen başarılı futbolcu, “Geçmişte yaptıklarımdan ötürü zaten çok fazla maddiyata takılan bir insan olmadığımı az çok biliyorsunuz. Benim için paradan çok daha önemli şeyler var. Maddiyat için çok fazla konuşmadık. Hemen sonuçlandırdık. Benim için önemli olan başarı.” dedi.

Topal, “20 yaşımdaki gibi heyecanlıyım. Ben formasını giydiğim camiaların formasını her zaman başımın üstünde taşırım. Beşiktaş hak edilmiş bir şampiyonluk elde etti. İnşallah bu sene de şampiyonluk nasip olur.” ifadelerini kullandı.

Takım arkadaşı Josef de Souza ile iyi bir dostluklarının olduğunu söyleyen Mehmet Topal “Josef de Souza benim kardeşim gibi. Şimdi beraber oynayacağız. Fenerbahçe’de oynadığımız dönemde bize karşı bir algı operasyonu yapıldı ama istatiksel olarak en iyi dönemimizi geçirdik.” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ