FotoGool

SON DAKİKA

Terim” Bireysel hataların önüne geçemiyoruz”

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim son dakika golü ile mağlup ayrıldığı Aytemiz Alanya karşılaşmasından sonra Yayıncı Kuruluşa yaptığı açıklamada her hafta farklı bir şeyle uğraştıklarını dile getirdi. Fatih Terim “Son saniye, beklenmedik bir sonuç. En kötü ihtimal berabere biter. Gol pozisyonlarına da girdik maalesef olmadı. Emeklerin yazık olduğu bir maç daha. Öndesin, 11 kişi kal, istersen berabere gir içeri. Maalesef oyuncumuzun profesyonellikle yakından uzaktan olmayan bir hareketi ikinci sarı kart. Bize olunca çabucak çıkar kartlar. Bir eksik kolay olmuyor oynamak. Buna rağmen uğraştık maalesef olmadı.  Bireysel hataları önleyemiyoruz. Bu seviyede bu kadar fazla bireysel hata olunca kaybediyorsunuz. Üzgünüm tabii çok üzgünüm.”

19 Ekim 2020 Tarihinde eklendi.
Terim” Bireysel hataların önüne geçemiyoruz”

Fatih Terim “Açıkçası her hafta eksiklerimiz üzerine çalışıyoruz. Tam bir tarafı hallederken hiç beklemediğimiz başka sorunlarla karşılaşıyoruz. Bu sefer de 10 kişiyle uğraşmaya başladık. Gereksiz bir faul, 1-0 galibiz, ikinciye gidiyoruz. İkinci yarı 10 kişi oynamak tabii kolay değil. Özellikle ilk yarı baya bir yıprandıktan sonra. Buna rağmen hamlelerimiz oldu. İyi de ataklar geliştirdik 10 kişiye rağmen. Bence golü de bulduk ama eline çarpmış. Bizim VAR’lar genel olarak sağlık taraması gibi oluyor, öyle tarıyorlar bizim golleri. Son saniye, beklenmedik bir sonuç. En kötü ihtimal berabere biter. Gol pozisyonlarına da girdik maalesef olmadı. Emeklerin yazık olduğu bir maç daha. Öndesin, 11 kişi kal, istersen berabere gir içeri. Maalesef oyuncumuzun profesyonellikle yakından uzaktan olmayan bir hareketi ikinci sarı kart. Bize olunca çabucak çıkar kartlar. Bir eksik kolay olmuyor oynamak. Buna rağmen uğraştık maalesef olmadı.  Bireysel hataları önleyemiyoruz. Bu seviyede bu kadar fazla bireysel hata olunca kaybediyorsunuz. Üzgünüm tabii çok üzgünüm.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ