FotoGool

SON DAKİKA

takımımın yardımı ile iki gol attım

Fenerbahçe’nin Göztepe karşısında attığı iki golle yıldızlaşan genç oyuncusu karşılaşma sonrası yayıncı kurulaşa açıklamalarda bulundu. Genç oyuncu herkesin desteği ile bu iki golü attığını belirterek, her şeyin daha iyiye gittiğini söyledi.

05 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
takımımın yardımı ile iki gol attım

Göztepe karşısında Fenerbahçeye galibiyeti getiren 2 golü kaydeden Ferdi Kadıoğlu, karşılamanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayla ilgili Ferdi, “2 gol attığım için çok mutluyum ancak bunu tek başıma yapamazdım, takımımın yardımıyla 2 gol attım. Bugün gerçekten çok iyi savaştık. Taraftarlarımızın benim oynamamı istemesinden dolayı da çok mutluyum. Onlara bugün neler yapabileceğimi gösterdim.” dedi.

Taraftarların desteğini de değerlendiren Ferdi Kadıoğlu, “Çok mutluyum. Taraftarlarımız beni çok destekliyor, takımım beni çok destekliyor ve aynı zamanda hocalarımız gerçekten çok yardımcı oluyor. Her şey daha da iyiye gidiyor.” ifadelerini kullandı.

kaynak: www.fenerbahce.org

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ