FotoGool

SON DAKİKA

Sivri’ye bir destekte Küçükçekmece’den

İASKF genel kuruluna az bir zaman kala, Başkan Adayı Fikret Sivri’ye destek çığ gibi artıyor. İstanbul’da bulunan Amatör spor kulüpleri destekleme derneklerinin yanı sıra kulüplerde bireysel olarak bir bir açıklama yaparak 30 Ağustos’ta yapılacak olan genel kurulda oylarının Fikret Sivri’ye olduğunu açıkladılar. Her gün bir bölgede kulüplerle bir araya gelen İASKF Başkan Adayı Fikret Sİvri’nin pazartesi akşamındaki ziyaret yeri 34 kulübün olduğu Küçükçekmece oldu. Küçükçekmece Belediyesi Selçuklu sosyal tesislerinde yenilen yemeğin ardından Sosyal tesis içindeki amfi ‘de projelerini anlatan Fikret Sivri’ye Küçükçekmece kulüpleri de destek verdi.

28 Haziran 2021 Tarihinde eklendi.
Sivri’ye bir destekte Küçükçekmece’den

30 Haziran tarihinde yapılacak olan İASKF genel kurulu öncesi çalışmalarını hızlandıran Başkan adayı Fikret Sivri her gün kulüplere ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor.  Her gittiği yerde destek alan ve bu desteğide her gün artan Fikret Sivri,  pazartesi akşama Küçükçekmece kulüplerinin misafir oldu.  Küçükçekmece amatör spor kulüplerini destekleme derneğinin organize ettiği ve Küçükçekmece Belediyesi Selçuklu Sosyal tesislerinde yemekte bir araya gelindi.  Kulüplerle yenilen yemeğin ardından sosyal tesisler içinde bulunan Amfi’de kulüplere  Başkan adayı projelerini tek tek anlattı ve kulüplerden kendisine ve yönetim kuruluna destek vermelerini istedi.

Amfi’de toplantı yapıldı

Küçükçekmece belediyesi Selçuklu sosyal tesislerinde yenilen yemeğin ardından Sosyal tesislerin içinde bulunan Amfi’de toplantı yapıldı. Toplantıda açılış konuşmasını Küçükçekmece Amatör spor kulüpleri destekleme derneği Başkanı Seymen Gençtürk yaptı ve kulüplerin katılımından dolayı teşekkür etti.  Kulüp yöneticilere adaylık serecinden bugüne kadar gelenin nokta hakkında bilgi veren İASKF Başkan Adayı Fikret Sivri İstanbul’un en köklü ve birlik beraberlik içinde olan Küçükçekmece amatör spor kulüplerini destekleme derneği üyesi olan kulüplerin yöneticilerine neden aday olduğu ve projeleri hakkında bilgiler verdi.  Amatör spor kulüplerinin kendisinin göreve gelmesi halinde gerekli ilgiyi göreceğini,  başkanlığın ucu açık olmayacağını,  devasal bütçelerden Amatörlerin daha fazla faydalanması , adaletli maddi yardım gibi 17  konu başlıklarını anlattı. Başkan Adayı Fikret Sivri’nin projelerini anlatmasının ardından soru , cevap şeklinde toplantı sonuçlandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ