FotoGool

SON DAKİKA

Sivasspor, Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri’nde çalıştı

The Land of Legends Cup turnuvası için İstanbulda bulunan ve ilk karşılaşmasında Beşiktaş’ı mağlup ederek cumartesi günü Fenerbahçe ile final karşılaşması oynayacak olan Demir Grup Sivasspor çalışmalarına Kasımpaşa Kemerburgaz tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Rıza Çalımbay nezaretinde yapılan tek çalışmada , Beşiktaş maçında forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaparken, diğer oyuncular normal idmanlarına devam ettiler. Yiğidolar yarın yapacakların çalışma ile lig öncesi hazırlıklarına devam edecek.

02 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
Sivasspor, Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri’nde çalıştı

Demir Grup Sivasspor Kasımpaşa Kemerburgaz tesislerinde , 2020-2021 sezonu hazırlıklarına bugün öğlen yaptığı antrenmanla devam etti.  The Land of Legends Cup’ta dün oynanan maçta Beşiktaş’ı 1-0 mağlup ederek, turnuvada finale yükselerek Fenerbahçe’nin rakibi olan Demir Grup Sivasspor , ara vermeden yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde saat 11.00’de gerçekleştirilen antrenmanda Beşiktaş maçında 90 dakika görev yapan sporcularımız yenileme çalışması yaparken, diğer futbolcularımız ise ısınma hareketleriyle idmana başladı. Ardından top kampa, pas ve pres çalışması yapan ekibimiz, dar alan pas çalışması yaptıktan sonra son bölümde yarım sahada çift kale maç yaptı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ