FotoGool

SON DAKİKA

Sırbistan’dan rahat galibiyet 5-2

Kadınlar Dünya kupası Eleme maçlarında 6. Karşılaşmasına çıkan Kadın milli takımımız İzmir Göztepe Gürsel Aksel sahasında Sırbistan’ı konuk etti. Karşılaşmada Sırbistan kadın milli takımının üstünlüğünü gözden kaçmadı. Maçtan üç puanı hanesine yazdıran konuk ekibin gollerini 8 ve 72. Dakikalarda Tijana Filipoviç, 12. Dakikada Jovana Damnjanovic, 37. Dakikada Nevana Damjanovic ve 65. Dakikada Jelena Cankovic atarken, Millilerimizin gollerini 41. Dakikada Yağmur Uraz ve 57. (P) Ebru topçu attı.

23 Şubat 2022 Tarihinde eklendi.
Sırbistan’dan rahat galibiyet 5-2

Kadın milli takımımız daha önce oynadığı 5 karşılaşmada grubunda 7 puan toplamıştı.  2 galibiyet bir beraberlik ve 2 de mağlubiyet alan millerimiz 5 gol atıp kalesinde 13 gol görmüştü.  Kadınlar Dünya kupası eleme maçlarında Sırbistan’la oynanan ilk karşılaşmayı 2-0 kaybeden millilerimiz Bulgaristan ve israil takımı mağlup etmiş. 

Gürsel Aksel sahasında oynanan karşılaşmaya konuk ekip Sırbistan hızlı başladı, 8. Dakikada Tijana Filipovic’in attığı golle öne geçen konuk ekip,  12. Dakikada Jovana Damnjanovic’in attığı golle farkı ikiye çıkarttı.  Maçta Konuk ekip 37. Dakikada Nevena Damjanovic’in attığı golle farkı iyice açtı.  Maçın ilk yarısının bitimine doğru millilerimiz 41. Dakikada Yağmur’un attığı golle farkı 2’ye indirdi.  bu aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.  

İkinci yarı hızlı başlayan Millerimiz 57. Dakikada kazandığı penaltı vuruşunu Ebru Topçu ile gole çevirerek farkın bire inmesini sağladı 2-3. Bu dakikadan sonara oyunun temposunu eline alan konuk ekip Sırbistan 65. Dakikada Jelena Vaenkovic ile tekrar farkı ikiye çıkarttı 2-4. Maçta 72. Dakikada gelişen konuk ekip atağında ilk golün sahibi Tijana Filipovic attığı golle durumu 2-5’ e getirdi.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ