FotoGool

SON DAKİKA

Selçuk Noktayı Koydu..

2011-2012 sezonundan bu yana Galatasarayın formasını terleten, bu süreçte  5 Süper Lig Şampiyonluğu, 4 Türkiye Kupası Şampiyonluğu ve 5 Türkiye Süper Kupası Şampiyonluğu sevinci yaşayan kaptan Selçuk İnan, sezon sonunda profesyonel futbolculuk yaşamına nokta koyacağını açıkladı.

19 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Selçuk Noktayı Koydu..

Selçuk İnan’ın Süper Lig’deki Göztepe maçımızın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklama şu şekilde:

“Hayatımın en önemli parçası olan futbolculuk kariyerimi bu sezon itibarıyla sonlandırdığımı söylemek için buradayım. Aylarca düşündüm, hocamızla istişare ettim. Kolay olmadı; ancak böyle bir karar aldık. Bu vesile ile başlangıçta buraya geldiğimde de yanımda olan, giderken de yanımda olan hocama bana gösterdiği sevgiden, vermiş olduğu değerden dolayı çok teşekkür ederim. Onun bende yeri ayrı. Onu çok seviyorum. Bu bağlamda çocukluk hayalim olan Galatasaray’da futbol oynamak, bu formayı terletmek ve kaptanlığını yapmış olmak bir onurdu benim için.”

“Başarılarında ve başarısızlıklarında dokuz sene boyunca beraber olmak bir onurdu benim için. Futbolu bırakırken hüzünlüyüm ama hiç üzgün değilim. Çünkü futbolculuk kariyerimde her şeyi en sevdiğim, gönül verdiğim formayla başardım. Bu benim için çok önemliydi. Bu vesile ile asıl cefayı çeken büyük Galatasaray taraftarına da bir şey söylemek istiyorum. Onları çok seviyorum, onlarla büyük başarılar yaşadım. Onlardan ayrılmak biraz zor olacak; ama dışarıda göstermiş oldukları sevgi ve saygı hiçbir şeyle değişilmez. Onlara yürekten teşekkür ediyorum. Her zaman kalbimde olacaklar ve onları hiçbir zaman unutmayacağım. Zaten Allah nasip ederse, inşallah hocamın takdiriyle ne görev verilirse Galatasaray’a hizmet etmek için burada olacağım.

“Başkanımıza, yöneticilerimize ve herkese tekrar teşekkür etmek istiyorum. Bu camiada kaptanlık yaptım, burada oynarken baba oldum, burada oynarken evlendim, aile oldum. Dolayısıyla birçok şeyi burada yaşadım. Son olarak da basın mensuplarına da teşekkür etmek istiyorum. Onlar da hep bizimle beraber oldular, yanımızdaydılar. Her şeyin bir sonu var maalesef. Bitiyor. Bu da bitti… Her sonun da bir başlangıcı var. Bundan sonra neler olacağına bakacağız. Hepinizi seviyorum. Çok teşekkürler.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ