FotoGool

SON DAKİKA

PAŞA’dan Beşiktaşa’a Çelme 1-0

Süper ligin 32. Haftasında Kasımpaşaspor grubunun lideri Beşiktaş’ı konuk etti. Grupta ligin alt sıralarından kurtulma çabası veren Kasımpaşaspor İlk yarıda 19. Dakikada Aytaç Kara’nın attığı golle öne geçti. Karşılaşmanın ikinci yarısında 56. Dakikada Thelin’in ile bir penaltı vuruşundan da yararlanamayan ev sahibi Kasımpaşaspor sahadan üç puanla ayrılmayı başardı. Beşiktaş, en yakın takipçisi Galatasaray’ın Hatay karşısında kaybetmesinden sonra puan farkını açma şansını değerlendiremedi.

04 Nisan 2021 Tarihinde eklendi.
PAŞA’dan Beşiktaşa’a Çelme  1-0

Kasımpaşa ,  grubunun lideri Beşiktaş’ı ağırladı.  Karşılaşmanın ilk yarısında daha etkili olan ev sahibi Kasımpaşaspor,  oynadığı futbolunu 19. Dakikada Aytaç Kara’nın attığı golle öne geçmeyi başardı.  İlk yarısı bu skor’la bitmesinden sonra ikinci yarıya etkisini koyan konuk ekip Beşiktaş oldu.  Kontra ataklarla farkı açmaya çalışan ev sahibi 56. Dakikada kazandığı penaltı vuruşunu Thelin ile kullandı bu vuruşta Beşiktaş’ın kalesicisi Ersin Başarılıydı ve topun filelere gitmesine izin vermedi.

Karşılaşmada bu pozisyonu değerlendiremeyen ev sahibi karşısında baskısını yine devam ettiren , konuk ekip Beşiktaş üst üste geliştirdiği ataklarla gol bulmaya çalışsa da bunda başarılı olamadı. Karşılaşmadan 3 puanla ayrılan ev sahibi puanını 34’e çıkartarak bir anda 14. sıraya kadar yükselirken, konuk ekip lider Beşiktaş 64 puanda kaldı.

Paşa’ya üç puan yaradı

Beşiktaş’ı konuk eden Kasımpaşaspor aldığı üç puanla grupta alt sıralardan uzaklaşmayı başardı.  Beşiktaş maçı öncesi 31 puanla 18. sırada yer alan ev sahibi Kasımpaşaspor aldığı üç puanla 34 puanla grupta 14.sıraya kadar yükselmeyi başardı.  Altın değerinde üç puanı hanesine yazdıran ev sahibi büyük sevinç yaşadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ