FotoGool

SON DAKİKA

Onyekuru’ da vedalaştı

alatasaray’da kiralık olarak forma giyen Onyekuru da dün yapılan idmana gelerek, teknik heyet ve oyuncularla vedalaştı.  Nagatoma’dan sonra takımdan ayrılan Onyekuru duygusal anlar yaşadı,  yaşattı.

05 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Onyekuru’ da vedalaştı

Trabzonspor karşılaşmamının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray’da bir ayrılık daha yaşandı.  Sezon başında AS Monaco FC ‘den kiralık gelen  ve 30 Haziran tarihinde kiralık sözleşmesinin süresi biten oyuncu  iki takım arasında yapılan görüşmelerin olumsuz geçmesinin ardından idmana çıkmamıştı.  Yeni sezon öncesi çalışmalara davet edilen Onyekuru dün Gatasaray tesislerine gelerek, teknik heyet ve oyuncularla vedalaşarak kulüpten ayrıldı.  Duygulu anların yaşandığı idman öncesi Onyekuru ayrılırken çok zorlandığı gözden kaçmlazken,  üst üste önemli oyuncularını kaybeden Fatih Terim’inde üzgün olduğu gözden kaçmadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ