FotoGool

SON DAKİKA

Ne yazık ki işler yolunda gitmedi.

Galatasarayın Fildişi Sahilli futbolcusu Jean Michael Seri, Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 30. haftasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup oldukları  maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

06 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Ne yazık ki işler yolunda gitmedi.

“Şampiyonluk için mücadele ediyorlar, Trabzonspor iyi bir takım. Böyle bir takıma karşı 10 kişi kaldığınız zaman işler daha da zora giriyor. 10 kişi kaldığımız zaman bile bırakmayan, mücadele eden, maçı döndürmek için elinden geleni yapan Galatasaray vardı. Ne yazık ki işler yolunda gitmedi. Futbolda bu tip şeyler olabiliyor.”

“Pandemi öncesi ve sonrasında hem oyunumuzda, hem aldığımız puanlarda inanılmaz büyük bir fark var. Pandemi öncesinde iyi oynayan, puanlar kazanan bir Galatasaray vardı ama ne yazık ki pandemi sonrası için belki de kendimizi de eleştirmemiz gerekiyor. İstediğimiz şekilde oynayamıyoruz. Dört maçtır kazanamayan bir Galatasaray var. Olmaması gereken şeyler tabii ki ama ne yazık ki pandemi sonrası ile öncesi arasında gerçekten fark var.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ