FotoGool

SON DAKİKA

Muslera nikah tazeledi

Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ile 3 yıllık daha anlaşma imzaladı. 10 Yıldır Galatasaray’ın formasını aşarılı bir şekilde giyen Fernando Muslera ile 3 yıllık anlaşma yaparak 2024 yılına kadar bünyesinde tuttu.  Yapılan imza törenine sarı kırmızılı ekibin kulüp Başkanı Mustafa Cengiz,  ikinci Başkan Abdurrahim Albayrak ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay katılırken,  yuvasınıda kaldığını söyleyen Fernando Muslera katıldı.

16 Mart 2021 Tarihinde eklendi.
Muslera nikah tazeledi

Galatasaray Türk Telekom sahası Basın toplantı odasında yapılan imza töreninde Galatasaray kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu üyelerinden Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay katıldı.

Evimde Kaldı

Galatasaray kulübünde 10 yıldır formasını giyen ve 3 yıl daha sarı kırmızılı ekipte yeniden anlaşmaya varan Muslera Galatasaray kulübünde 3 yıl daha kalacak olmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek evinde kaldığını söyledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ