FotoGool

SON DAKİKA

Mourinho, Kasımpaşa maçını değerlendirdi

15 Eylül 2024 Tarihinde eklendi.
Mourinho, Kasımpaşa maçını değerlendirdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Kasımpaşa’yı deplasmanda 2-0 yendiği maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Jose Mourinho, “İlk yarıda gösterdiğimiz kazanma hırsı, oyunu kontrol etme isteği hoşuma gitti ama ikinci yarı hoşuma gitmedi. Çünkü aynı hırsı göstermedik, çok fazla teknik hata yaptık, topu istediğimiz kadar tutamadık, oyunu kontrol edemedik. Oyuncularım sanki 3 puanı alıp eve gitme isteğindeler gibiydi. O hırs ve şiddet olmadan bu mümkün olmuyor. Ama tabii ki milli aralar sonrası çoğu takım puan kaybeder. Çünkü o dönemde biraz odağınızı ve rutininizi kaybedersiniz. Yorgun olabilir oyuncular dolayısıyla 3 puanı almak iyi bizim için.

Evet, çok fazla top kaybı yaptık. Top tutma konusunda istikrarlı olamadık. İkinci yarıda ürettiğimiz tek pozisyon Çağlar’dan geldi, kaçırdığımız bir korner pozisyonu. Ama onun dışında ürettiğimiz pozisyon yoktu. 3 puan için hırs yoktu, oyun kontrolü yoktu, çok fazla pas hatası yaptık. 2-0 önde olmanın rahatlığı vardı. Maçı kontrol etmekte zorlanmadık ama ben daha farklı olmasını tercih ederdim. 2 haftalık milli ara olduğu için şimdilik bunu kabul edebilirim.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ