FotoGool

SON DAKİKA

Mostafa Mohammed belirsizliği sürüyor

Süper lig ekiplerinden galatasaray’da gitti gidecek, kalacak söylentilerinin ardından golcü oyuncu sarı kırmızılı ekipte kalması yüksek ihtimale döndü. Radamel Falcao’nun transferinin gündeme gelmesinden dolayı sarı kırmızılı ekibin yönetimi bu oyucuyu satmaktan vazgeçtiği gelen söylentiler arasında.

02 Eylül 2021 Tarihinde eklendi.
Mostafa Mohammed belirsizliği sürüyor

Bu sezon kendisinden beklenen performansı daha sergileyemeyen Mostafa Mohammed ‘in transferi arap saçına döndü. Sarı kırmızılı ekibin yönetimi tarafından daha önce satılmasına kesin gözü ile bakılan golcü oyuncunun şimdi de takımda kalması gündemde.  Sarı kırımızı ekipte büyük bir sıkıntı durumuna gelen Radamel Falcao’nun transferinin gündeme gelmesi. Mohammed’in takımdan ayrılmasına izin verilmeyeceği gelen bilgiler arasında.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ