FotoGool

SON DAKİKA

Mertens: “Reaksiyon göstermemiz gerekiyordu”

 Galatasaray’ın Ligdeki 5-1’lik Adana Demirspor galibiyetinde şık bir gole imza atan Dries Mertens, mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu. Dries Mertens, “Bu maç önemliydi. Young Boys maçının ardından bir reaksiyon göstermemiz gerekiyordu. O maçta hayal kırıklığı yaşamıştık. Şimdi odaklanıp önümüzdeki maçlara bakmamız gerekiyor.” diye konuştu.

01 Eylül 2024 Tarihinde eklendi.
Mertens: “Reaksiyon göstermemiz gerekiyordu”

Her yıl aynı motivasyon ve hedeflerle sahaya çıktıklarını vurgulayan Belçikalı yıldız, “Motivasyonumuz her yıl aynı. Galatasaray için her zaman ve her yerde hedef kazanmaktır. Her kulvarda başarılı olmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde hayal kırıklığımızın sebebi buydu. Şimdi Avrupa Ligi’ne odaklanmamız gerekiyor. Her şey bizim elimizde. Transfer dönemleri her zaman zorlu geçiyor. Takım içindeki hisler daha güçlü olabiliyor. Transfer döneminin geç kapanıyor olması bu anlamda bir dezavantaj diyebiliriz. Bizim sadece odaklanmamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ