FotoGool

SON DAKİKA

Mert Hakan Yandaş: Verilen sözlerin arkasında duran, dürüst ve ahlaklı bir kulübe geldim

Fenerbahçe’nin çiçeği burnunda oyuncusu Mert Hakan Yandaş , sarı lacivertli ekibe attığı imzanın ardından Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Resmi İnternet Sitesinde yayınlanan röportaj aynen şu şekide.

06 Ağustos 2020 Tarihinde eklendi.
Mert Hakan Yandaş: Verilen sözlerin arkasında duran, dürüst ve ahlaklı bir kulübe geldim

Fenerbahçemizin yeni transferi Mert Hakan Yandaş, duygularını Fenerbahçe Televizyonu aracılığıyla paylaştı. Mert Hakan’ın açıklamaları şu şekilde:

Gerçekten çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Böyle büyük bir camiada bu şekilde istekli karşılanmak beni çok mutlu etti. Anlatılmaz duygular yaşıyorum. Tarifi çok zor. Fenerbahçe camiasına geldiğim için inanılmaz mutluyum. Çubuklu formayı giymek benim için çok büyük bir onur. Lefter’in başının üzerinde taşıdığı, Can Bartu’nun, Selçuk Yula’nın, Rıdvan Dilmen’in gönüllerde taht kurduğu bir takımın formasını taşımak gerçekten çok büyük bir onur. Bu kulübe hizmet etmek benim için çok büyük bir ayrıcalık. Bu şansı veren herkese çok teşekkür ederim. Fenerbahçe’nin bir parçası olmak eşsiz bir duygu.

EMRE AĞABEYİ HEP İDOLÜM OLARAK GÖSTERİRİM

Bundan önce oynadığım kulüplerde de sorulduğunda Emre ağabeyi hep idolüm olarak göstermiştim. Transfer sürecinde de tanışmak nasip oldu. Türk futbol tarihinin en büyük oyuncusu. Benim kendi kişisel görüşüm. Ona yakın aynı mevkilerde oynamak benim için çok büyük şans. Ondan öğreneceğim inanılmaz şeyler var. O Türkiye’ye her şeyin nasıl başarılabileceğini gösterdi. Hem duruşuyla hem karakteriyle hem de futbolculuğuyla. İnşallah bizler de onlar gibi sevilen ve camiaya layık oyuncular oluruz.

EROL HOCAYLA BİRLİKTE SAVAŞARAK HER ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

Erol Hocamızın üç senedir inanılmaz bir çıkışı var. Fenerbahçe ile özdeşleşmiş birisi. Onunla birlikte çok büyük başarılara imza atacağımıza inancım tam. İnşallah omuz omuza birlikte savaşarak her şeyin üstesinden geleceğiz.

BANA VERİLEN SÖZLERİN ARKASINDA DURAN, DÜRÜST VE AHLAKLI BİR KULÜBE GELDİM

Bu süreç biraz sancılı oldu ama ben hiçbir yerde konuşmadım. Hayatım boyunca da dürüstlüğe önem verdim. Verdiğim sözlerden dönmemeye dikkat ettim ve hep arkasında durdum. Bu süreçte de konuşulanların arkasında duran tek kulüp Fenerbahçe oldu. Bunun için Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Emre Ağabeye çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte neredeyse her gün konuştuk ve ne dediyse hep arkasında durdu. Benim için ve futbolculuğum hakkındaki düşünceleri beni çok mutlu etti. Az önce de dediğim gibi Türkiye’nin bence gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu. En büyük orta sahası. Onun benim hakkımdaki saha içi düşünceleri beni düşünmemeye ve direkt Fenerbahçe’yi tercih etmeme neden oldu diyebilirim. Bu işte gizli kahraman Ersen Ağabeyimiz var. O da çok büyük Fenerbahçeli. Onun da hakkını vermek isterim. Yöneticilerimiz Kemal Ağabey ve Selahattin Ağabey’e de çok teşekkür ederim. Beni bu armaya kavuşturdukları ve bana bu şansı tanıdıkları için herkese çok teşekkür ederim. Dediğim gibi bana verilen sözlerin arkasında duran, dürüst ahlaklı bir kulübe ve insanların yanına geldim.

YENİ FORMAMIZLA İNŞALLAH KUPALAR KAZANIRIZ

Formamız inanılmaz bir tasarım olmuş. Sırtındaki ufak kanarya görseli ve son dönemlerin en güzel formalarından biri olmuş. Benimle birlikte ekranlara çıktı. Bu da büyük bir gurur. Bana layık gördükleri için çok mutluyum. Dün giymek nasip oldu. Çok heyecanlandırdı beni. O formayla inşallah bir sürü gol sevinci yapar, kupalar kazanırız.

SEVGİ LİMİT TANIMAZ; BİZ FENERBAHÇEYİZ.

Bu süreçte Emre Ağabey bana bir video klip atmıştı. O video klipteki beste benim çok hoşuma gitmişti. Benim transfer sürecime de çok uygun bir beste olduğunu düşünüyorum. O sözlerle veda etmek istiyorum; ‘Fenerbahçe söyleyecek son sözü. Haklıyız kazanacağız!’ Bundan sonra da her zaman son sözü inşallah sahada ve her yerde Fenerbahçe söyleyecek. Sevgi limit tanımaz; biz Fenerbahçeyiz!

kaynak: www.fenerbahce.org

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ