FotoGool

SON DAKİKA

Mert Hakan Fenerbahçe’de

profesyonel lig lisans tescil döneminin açılmasının ardından transferler birbirini ardına geliyor, Fenerbahçe daha önce prensipte anlaştığı Sİvasspor’lu oyuncu Mert Hakan Yandaş’la 4 yıllık anlaşma sağladı ve resmi imzayı attırdı.

06 Ağustos 2020 Tarihinde eklendi.
Mert Hakan Fenerbahçe’de

Fenerbahçe transfere hızlı başladı.  TFF ‘nin harcama limitlerinin belirlenmesinin ardından yaşanan tepkilerin ardından transferlerili bir bir kulübünün resmi internet sitesinden yayınlamaya başladı. Sezon bitmeden Silvasspor’dan Mert Hakan Yandaş ile her konuda anlaşan sarı lacivertli ekip, bu oyuncuya resmi imza attırdı ve kulübün internet sitesinden bu transferi duyurdu.

Fenerbahçe İnternet sitesinden duyurduğu transfer haberinde oyuncunun tanıtımını yaparken,  “limit tanımaz sevgisi ibaresi ile TFF ‘ye de gönderme yapmayı unutmadı”.

Fenerbahçe Mert Hakan Yandaş’ın transfer duyurusunda kullandığı cümleler aynen şu şekilde oldu:

Kulübümüz, Sivasspor ile sözleşmesi sona eren 1994 doğumlu futbolcu Mert Hakan Yandaş ile 4 yıllığına anlaşmıştır.
Çubuklu formamızı giyecek Mert Hakan’a büyük ailemize hoş geldin diyor; kendisine camiamızın limit tanımaz sevgisi ve desteğiyle formamız altında nice zaferler diliyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ