FotoGool

SON DAKİKA

Lider’e İstanbulspor Engeli 1-0

TFF Spor toto 1. Ligde lider Ümraniyesapor’ui konuk eden İstanbuspor AŞ. 68. Dakikada İbrahim Yılmaz’ın attığı penaltı golü ile son haftalardaki çıkışını devam ettirdi ve haftayı üç puanla kapatmayı başardı.

15 Ocak 2022 Tarihinde eklendi.
Lider’e İstanbulspor Engeli 1-0

Esenyurt Necmi Kadıoğlu tadında oynanan e temposu hiç düşmeyen karşılaşmadan gülen taraf ev sahibi Istanbulspor oldu.  Ligde yakaladığı çıkışı bul maçta da devam ettiren Boğalar, grubunun lideri Ümraniyespor’u konuk etti. Maçın ilk yarısında iki takımında karşılıklı atakları ile geçmesinin ardından,  ikinci yarıda topa daha çok sahip olan ev sahibi 68. Dakikada kazındığı penaltı vuruşunu İbrahim Yılmaz’la gole çecvirerek haftayı üç puanla kapadı. Konuk ekip Ümraniyespor ise ilk yarıda eline geçirdiği net gol pozisyonlarında Istanbulspor kalecisi Alpere’i geçemedi.  Karşılaşmadan üç puanla ayarılan ev sahibi puanını 33’e yükseltirken, Ümraniyespor 42 puanda kaldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ