FotoGool

SON DAKİKA

Konya 1 attı 3 aldı 0-1

Trendyol süper liginin 5. Haftasında bir türlü istikrarı yakalayamayan iki takım arasında Samsun sahasında oynanandı. Karşılaşmarda konuk ekip Konyaspor 30. Dakikada Pedrinho’nun attığı golle sahadon üç puanı alarak ayrılan Konyaspor önemli bir deplasmandan üç puanla dönmüş oldu. Konyaspor bu sezonun ikinci galibiyetini de deplasmanda almayı başardı.

14 Eylül 2024 Tarihinde eklendi.
Konya 1 attı 3 aldı 0-1

Samsun’da oyanan karşılaşmada ev sahibi takımında zaman zaman oyunda üstünlük sağladığı maçta 30. Dakikada konuk ekip Pedrinho’nun attığı golle öne geçmeyi başaran konuk ekip Konyaspor maçın sonunu da bu golle getirerek ligin 5. Haftasını üç puanla kapattı.

Deplasmanda üç puan

Trendyol süper liginde grubunda iki galibiyeti olan Konyaspor bu galibiyetlere deplasmanda imza atarken,  kendi sahasında oynadığı iki karşılaşmada da bir mağlubiyet,  bir beraberliğe imza attı.  Konyaspor diğer mağlubiyetini de deplasmanda Bordumspor’a karşı almıştı.

Fotoğraflar:  Konyaspor sosyal medyası

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ