FotoGool

SON DAKİKA

Kim galip gelecek

Spor Toto Süper lig Ahmet Çalık sezonu 31. haftasında Giresun, sahasında ve seyircisi önünde Demir grup Sivasspor’u konuk edecek. Ligin ikinci yarısında istikrarı yakalayamayan iki takımın mücadelesinden nasıl bir sonuç çıkacağı merakla bekleniyor. Ligin ikinci yarısının istatistiğine göre son iki iç saha maçını kazanan Giresun son deplasman maçından galip ayrılan Demir Grup Sivasspor’u ağırlıyor.

02 Nisan 2022 Tarihinde eklendi.
Kim galip gelecek

Ligin ikinci yarısınada oynadığı 11 karşılaşmadan 4 galibiyet 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Demir Grup Sivasspor 4 galibiyetin 2sini iç saha , 2 sini deplasmanda almış.  Evinde ve seyircisi önünde oynayacak olan Giresunspor ligin ikinci yarısında oynadığı 11 karşılaşmada 4 galibiyet 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet almış. Giresunspor 2 iç saha ve 2 deplasman galibiyeti ile dikkat çekiyor.  Ligdeki son 4 maçından 3’ü galibiyetle bitiren yeşil beyazlı ekip aldığı 6 mağlubiyetin 3’ünü iç saha ve 3 mağlubiyeti deplasmanda almış.  Ligin ikinci yarısında aldığı tek bareberlik grubun lideri Trabzona kardeş deplasmanda aldı.  

Fotoğraflar:  www.sivasspor.org.tr

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ