FotoGool

SON DAKİKA

Kiev attı, Fenerbahçe yakaladı 1-1

Fenerbahçe sezon öncesi hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Sarı Lacivertli ekip 6. hazırlık karşılaşmasında Ukranya ekiplerinden Dinamo Kiev’le Atatürk olimpiyat sahasında karşı karşıya geldi. 15 Ağustos’daki Adana maçı öncesi ciddi bir hazırlık karşılaşmasına çıkan Fenerbahçe karşılaşmadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. Maçta Fenerbahçe’nin golünü 63. dakikada Dimitris Peltas atarken, konuk ekip Dinoma Kiev’in golünü 28. dakikada Bogdan Ladnev kaydetti.

04 Ağustos 2021 Tarihinde eklendi.
Kiev attı, Fenerbahçe yakaladı 1-1

Fenerbahçe daha önce oynadığı hazırlık karşılaşmalarında ilk dakikalarda baskı kurarak gol bulduğu maçlardan sonda Dinamo Kiev karşısında da aynı sistemi uygulamaya çalışsa da bunda başarılı olamadı. Hatta Maçta zaman zaman tempoyu eline alan konuk ekip Dinamo Kiev 28. Dakikada geliştirdiği atakta Bogdan Ladnev’in attığı golle öne geçmeyi başardı. Maçın ilk yarısının bitimine doğru baskısını kursada beraberlik golünü bulamadı karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin üstünlüğü ile bitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı ve baskılı başlayan fenerbahçe bu baskısının karşılığılı 63. dakikada aldı ,  Mesut Özil’in ara pası ile buluşan Dimitris Pelkas attığı golle skor’a eşitlik getirdi. Maçta ikinci yarıda galibiyet golünü ararken,  zaman zaman savunmasında verdiği açıklarla da  ecel terleri döktü.

6.Hazırlık karşılaşması

Fenerbahçe 2021-2022 futbol sezonu öncesi hazırlıklarını sürdürürken,  oynadığı hazırlık karşılaşmalarından da takımı son halini görme fırsatı oluyor.  Atatürk olimpiyat sahasında oynadığı Dİnamo Kiev karşılaşması 6. Hazırlık karşılaşması oldu.  Fenerbahçe daha önce de Romanya’nın ikinci lig ekiplerinden Csikszereda’yı 2-0 , Kasımpaşaspor’u 4-1, Gençlerbirliği’nin 4-0 mağlup eden sarı lacivertli ekip son olarakta Hollanda’nın en üst düzey futbol ligi olan Eredivisie’de yer alan bir futbol kulübü PEC Zwolle’yi konuk etmiş ve bu önemli karşılaşmada 2-0 önde iken,  ikinci yarıdaki oyuncu değişikliklerinden sonra kalesinde gördüğü iki gole engel olamayarak sahadan 2-2 beraberlikle ayrılmıştı. Fenerbahçe son olarak oynadığı Greuther Fürth karşılaşmasından da 3-2 ayrıldı. 6. Hazırlık karşılaşmasında da Ukrayna ekiplerinden Dinamo Kievle karşı karşıya geldi ve bu karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Kadro arayışı içinde oldu

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Vitor Pereira oynadığı hazırlık karşılaşmalarından süper ligde mücadele edeceği kadroyu oluşturmaşa çalıştı.  Oynanan karşılaşmalarında tüm oyuncularına yer veren Pereira Dinamo Kiev maçında ideal kadrosunu belirledi.  Hazırlık karşılaşmalarında ikinci beraberliği alan Fenerbahçe teknik kadrosu zaan zaman bir araya gelerek maç esnasında görüş alış verişinde bulundular.

Adana Maçı öncesi iyi bir prova oldu

Süper ligde ilk hafada,  Süper ilgin yeni ekiplerinden Adanaspor’a konuk olacak bu maç öncesi oynanan Dinamo Kiev karşılaşması iyi bir prova oldu. Özellikle maçın ikinci yarısında temponun hiç düşmediği mücadeleden kazanan çıkmadı.

Luceascu gelmedi

Türkiye’de Galatasaray,  Beşiktaş ve son olarakta Türkiye Milli takım teknik patronluğunu yapan Mircea Lucescu  Dinamo Kiev’in başında yer alıyor.  Yapılan hazırlık karşılaşmasına soğuk algınlığı dolasıyla takımının başında yer alamadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ