FotoGool

SON DAKİKA

Kayseri seriye bağladı  3-1

TFF süper lig Cemil Usta sezonu 30. Hafta karşılaşmasında Hes. Kablo Kayserispor dün kendi sahasında konuk ettiği Beşiktaş karşısında sahadan üç puanla ayrılarak üst üste üçüncü galibiyetine imza atarak, alt sıralardan kurtulmak için büyük avantaj  yakaladı.  Son iki karşılaşmasını farkla kazanan Beşiktaş karşısında galibiyeti getiren golleri 51 ve 83. Dakikadalarda Hasan Hüseyin Avar,  86. Dakikada Artem Kravets atarken, konuk ekibin tek golünü 74. Dakikada Atiba Hutchinson attı.

07 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Kayseri seriye bağladı  3-1

TFF süper ligde grubunda 27. Haftada aldığı Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra sırasıyla  oynadığı. Gençlerbirliği , deplasmanda Sivasspor galibiyeti  ve ardından kendi sahasında oynadığı Beşiktaş karşılaşmasında aldığı galibiyetle üç maçta 9 puan toplayan Kayserispor grupta 31 puanla 14. Sıraya yerleşti. 31. Haftada grupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Çaykur Rizespor ile perşembe günü karşı karşıya gelecek olan Hes Kablo Kayserispor Beşiktaş galibiyeti ile bu maça oldukça moralli çıkacak

Grupta son iki karşılaşmasından farklı galibiyetlerle ayrılan Beşiktaş, Hes Kablo Kayserispor karşısında istediği sonuçu alamadı. Karşılaşmada ikinci yarıda kalesinde gördüğü gole 74. Dakikada cevap veren konuk ekip,  maçın sonuna doğru kalesinde gördüğü iki gole engel olamadı ve sahadan mağlup ayrılmak zorunda kaldı.

 Burak bu kez sessiz kaldı

Beşiktaş’ın formda golcüsü Burak Yılmaz bu kez sessiz kaldı.  Kayseri karşısında eline geçirdiği gollük pozisyonları. değerlendiremeyen tecrübeli golcü gol yollarında etkisiz kaldı.  son iki karşılaşmada attığı gollerle siyah beyazlı ekibi taşıyan Burak Yılmaz bu haftayı golsüz geçirdi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ