FotoGool

SON DAKİKA

Kartal “Çok istedik ve kazandık”

Fenerbahçe’nin üst üste aldığı 3 galibiyetini değerlendiren teknik direktör İsmail Kartal ” Üst üste aldığımız üçüncü galibiyet bu bizi oldukça mutlu etti. Kazanmayı istedik ve hedefimize ulaştık, sakat oyuncularından dolayı mevkisi orası olmayan oyuncularla sahaya çıkıp mücadele ediyoruz. Orjin mevkjleri olmadığı halde oyuncularımızın özverili mücadelelerinden dolayı mutluyum” dedi.

01 Mart 2022 Tarihinde eklendi.
Kartal “Çok istedik ve kazandık”

İsmail Kartal, “Biz bugün buraya kazanmaya gelmiştik. Ligde üst üste iki maç kazandıktan sonra bu maçı da kazanıp ligde üst sıralardaki yerimizi sağlamlaştırabilmek için sezon sonuna kadar biz, takımla, oyuncularımızla beraber Fenerbahçe olarak kendimize yakışır bir yerde ligi tamamlamak istiyoruz. O nedenle bugünkü maç çok önemliydi. Öncelikle üst üste üçüncü maçımızı kazandık. İlk devre oyuna başladığımız zaman bir golü bulduk ama 2-3’ü de çok rahat bulabilirdik. Daha sonra rakibimiz oyunda dengeyi kurdu, golü de buldular ama bu onlara yetmedi. Haklı oldukları bir konu var, çünkü onlar da kümede kalma mücadelesi veriyorlar. Biz de üst sıralardaki yerimizi garantiye almak istiyoruz. Her iki takıma da üç puan lazımdı. Baktık ki golden sonra çok fazla üzerimize gelmeye başladılar, arkada bire bir bıraktılar, arkada büyük boşluklar vardı. Biz de o boşlukları değerlendirmek için bir hamle yaptık ve oyuna Pelkas’ı, Mert Hakan’ı, Serdar Dursun’u aldık, son bölümde de Enner Valencia’yı aldık, çünkü çok üzerimize gelmişlerdi. Bizim golden önce 3-4 tane net pozisyonumuz var. Net derken, şu anlamda; tercihlerimizi, final paslarımızı doğru zamanda yapabilsek, ceza alanında o boş oyuncuyu bulabilseydik golü bulabilirdik. Sonuçta bugün her iki takım da 125 km koştu. Bu bizim için çok önemli ve anlamlıydı. Kasımpaşa, ligde son 10 maçında bir Trabzonspor’a bir de bize mağlup oldu. Oyun gücü var, koşu gücü var, atlet bir takım, birlikte oynuyorlar ve bunu yaparken de bence yorulmuyorlar. Yük dağılımına baktığınız zaman hepsine aynı yük biniyor, çünkü hepsi koşuyor ve hepsinin oyun içerisinde gücü var. Biz de böyle bir takıma karşı gerçek anlamda koşuya koşuyla cevap verdik. Bugünün karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Kasımpaşa’nın 29 puanı var ama bugün, burada olmayı hak etmiyor. Çok daha yukarıları hak ediyor. Sonuçta bugün biz kazandığımız için çok mutluyuz. Beni daha çok mutlu eden başka bir şey vardı; bugün sahada mücadele eden 11 kişinin dışında kulübede oynamayan bütün oyuncularım da sanki saha içinde oynuyormuş gibi maçı kazanmayı çok istediler. Oynayan arkadaşlarına kulübeden pozitif enerjilerini yansıttılar. Hep beraber maçı kazanmayı çok istiyorduk, buna ihtiyacımız vardı. Bu galibiyetten dolayı oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Trabzon maçı öncesi bize çok güzel bir moral oldu. Oyuncularımı tekrar tebrik ediyorum. Bu galibiyet camiamıza armağan olsun. Kasımpaşa’ya da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.” dedi.

kendi mevkilerinde olmasalar bile özverili oynuyorlar

Slavia maçında Ferdi sakatlandı, maalesef 1.5-2 ay yok. Novak’ın ne zaman döneceği belli değil. Elimizdeki sağlıklı oyuncularla devam etmeye çalışıyoruz. Mevkilerinde olmasa da istekli oynamaları beni mutlu ediyor. Özveride bulunuyorlar. Kendi orijin mevkileri olmasa da başka mevkilerde onları oynatmak zorunda kaldığımı biliyorlar. Bu bilinçle sahada mücadele ediyorlar. Onlara da ayrıca teşekkür ederim.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ