FotoGool

SON DAKİKA

Karapınar ” ilk yarıda iyiydik, ikinci yarıda bocaladık”

Fenerbahçe Teknik sorumlusu Tahir Karapınar, Karşılaşma sonunda yayıncı kuruluşa Göztepe karşılaşmasının açıklamalarını yaptı. Rakiplerin karşısında ilk yarıda istedikleri oyunu oynayarak iki gol bulduklarını, ikinci yarıda kalelerinde gördüğü golle bocaladıklarını söyledi. genç oyunculara da değinen Karapınar’ın açıklamaları şöyle;

05 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Karapınar ” ilk yarıda iyiydik,  ikinci yarıda bocaladık”

Yayıncı kuruluşa galibiyeti değerlendiren Tahir Karapınar, “İki perdelik bir oyun oldu. Tabii ki galip geldiğimiz için çok mutluyuz. İlk devre planladığımız gibi çok iyi oynadık. Topu çok iyi çevirdik, golleri bulduk. İkinci yarı daha rahat bir maç çıkarabilirdik. Ama iki takımı da kutluyorum. İnanılmaz sıcak bir hava, bir takım 110, bir takım 109 koşmuş. İki takım da gerçekten çok iyi mücadele etti. İkinci devre golü yiyince biraz bocaladık, toparlayamadık. Daha iyi, pas yapmamız, kanatlara açılmamız, oyunu soğutmamız gerekiyordu. Golü de yiyince sıkıntıya girdi. Sonuçta kazandık, mutluyuz.” dedi.

Genç oyuncular için parantez açan Tahir Karapınar, “1 aydır buradayım, yavaş yavaş birbirimize alışıyoruz. İlk yarı planladığımız gibi gitti. Genç oyuncular, Ferdi çok iyi oynadı. Sonra Murat’ı oyuna aldık. Tabii sakatlıklar da bunda etkili oldu. Birkaç genç oyuncu vardı, onları da oynatabilirdik ama oynatamadık, galip gelmemiz gerekiyordu. Ama genç oyuncu performansları çok iyiydi. İnşallah Fenerbahçe’nin geleceğinde Altay, Ferdi, Murat gibi oyuncular iyi şeyler yapacak diye düşünüyorum.” ifadelerine değindi.

Son olarak Ferdi Karapınar’ın performansını değerlendiren Tahir Karapınar, “Ferdi Avrupa’da yetişmiş bir oyuncu. Biz biraz birebir de ilgileniyoruz Ferdi’yle. Konuşarak bazı şeyleri çözüyoruz. Bugün bilhassa attığı gollerde ondan bunu istedik; içeri girip şut atmasını istedik. Yetenekli bir oyuncu. Kendine güvenli bir oyuncu. İyi de oynadı, iyi de goller attı. İnşallah Fenerbahçe’nin geleceğinde iyi bir performans yapacak diye düşünüyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ