FotoGool

SON DAKİKA

Kamp Öncesi Covid19 Önlemleri

Fenerbahçe’de salı günü başlayacak Topuk Yaylası Kampı öncesi Covid19 salgınına karşı geniş tedbirler alındı.

17 Ağustos 2020 Tarihinde eklendi.
Kamp Öncesi Covid19 Önlemleri

Sarı Lacivertli Takımın kamp yapacağı tesisde tüm çalışanlar takımın seyahatinden bir gün önce PCR testinden geçecek. Sonuçları negatif çıkan personelin evlerine gitmesine izin verilmeyecek ve kamp süresince takımla birlikte Topuk Yaylası Tesislerinde kalacaklar.
Fenerbahçe Futbol Takımı,Teknik Heyet ve İdari Personelde kampın başlayacağı 18 Ağustos salı sabahı Samandıra Can Bartu Tesislerinde PCR testi olacaklar. Akşama kadar tesislerde kalacak olan kafile sonuçları negatif çıkan kadro ile Topuk Yaylası Kampı için Düzce’ye hareket edecekler.
10 günlük kamp süresince iki de hazırlık maçı oynayacak olan sarı lacivertliler bu periyodta Karagümrük ve Alanyaspor ile karşı karşıya gelecekler

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ