FotoGool

SON DAKİKA

Kadıköyde sessiz gece 0-0

Süper Lig’de ikinci haftanın kapanış maçında Fenerbahçe evinde Atakaş Hatayspor’u konuk etti. Ülker Stadı’nda oynanan ve hakem Ümit Öztürk’ün yönettiği karşılaşma 0-0 sona erdi.Süper Lig tarihinde ilk sezonunu geçirecek olan Ömer Erdoğanlı Hatayspor da sezona Başakşehir galibiyetiyle başlamıştı. Hatayspor Fenerbahçe karşısında deplasmanda galibiyet aradı.

21 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
Kadıköyde sessiz gece 0-0

Hatay maçı 9 kişi tamamladı

Konuk ekip Hatayspor karşılaşmayı 9 kişi tamamladı. 73. dakikada Ruben Ribeiro ve 81. dakikada Sackey çift sarı karttan oyun dışında kaldı.

Maç sonu Koç ile Belezoğlu yan yana geldiler

Hatay karşısında son dakikalarda yakaladığı gol pozisyonlarından dolayı heyecanlı olan Fenerbahçe kulübü Başkanı Ali Koç maç bitiminden sonra Emre Belezoğlu ile kısa bir görüşme yaptılar. detaylar birazda….

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ