FotoGool

SON DAKİKA

İzzettinspor’da 3. Baysal Ergun dönemi

Çatalca Birinici amatör küme ekiplerinden İzzettinspor yaptığı olağan genel kuruluna tek liste vardı. Üyelerin tamamının oyunu alan Başkan Baysal Ergun güven oyu alarak 3. Dönem başkanlığa seçildi. Yapılan genel kurulda 3. Dönem Başkanlığa seçilen Baysal Ergun’u , Çatalca amatör spor kulüpleri yalnız bırakmadı.

19 Ağustos 2021 Tarihinde eklendi.
İzzettinspor’da 3. Baysal Ergun dönemi

Çatalca Birinci amatör küme ekiplerinden İzzettinspor yaptığı genel kurulla Başkan Baysal Ergun ve yönetim kuruluna güven oyu verdiler.  İzzettin mahallesinde yapılan genel kurulda yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:

Baysal Ergun ,  Feridun Karaçay, Cemal Taylan,  Erşen Ergun,  Doğan İlkyaz,  Ferhat Yılmazer,  Serhat Özün

Yönetim kurulu yedek:

Gökmen Karaçay,  Cihan Yap,  Can Kaya,  Özkan Çetinkaya,  Yigit Ergun,  Evren Esen,  Zafer Tarkan

Denetleme Kurulu: 

Cüneyt Emre Ersoy, Berke Ergun,  Özdemir Kadircan

Denetleme Kurulu Yedek

Bahattin Tarkan,  Enes Ergun,  Tuna Sekmen

Amatör kulüpleri yalnız bırakmadı

İzzettipspor’un gerçekleştirdiği genel kurulda 3. Kez kulüp Başkanlığına seçilen Baysal Ergun ve ekibini bölge kulüpleri yalnız bırakmadı. Çakılspor kulübü Başkanı Özbay Ata,  Subaşıspor kulübü Başkanı Kadir Yıldırım,  Dağyenicespor kulübü Başkanı Şaban Beykoz ve yönetici Süleyman Çakmak yapılan genel kurulda yer aldılar.

Ergundan teşekkür

İzzettinspor’da 3. Kez kulüp Başkanlığına seçilen Baysal Ergun. Genel kurulda kendisine güven oyu veren İzzettinspor üyelerine ve kendisini genel kurulda yalnız bırakmayan böyle kulüp Başkanlarına teşekkür etti.  Başkan Baysal Ergun “ Gerçekleştirdiğimiz genel kurulda 3. Kez beni ve yönetim kurulumu bu göreve layık gören üyelerimize teşekkür ederiyorum.  Yönetim kurulumuz ile devam edeceğimiz bu önemli görevi en iyi şekilde devam ettireceğiz.  Üyelerimizin bizlere verdikleri güveni boşa çıkartmayacağız.  Yapılan genel kurulumuzda bizleri yalnız bırakmayan Çatalca amatör spor kulüp Başkanlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ